Najnovšie recenzie zo sekcie Vibrátory
- vibrácie aj podtlak v jednom
- režimy sa dajú použiť zvlášť, alebo aj naraz
- veľmi tichý chod, najmä oproti starším modelom satisfyer
- prekvapivo dobre sadne do ruky
- Tichy
- Maly
ten rezim fungovania iba pri dotyku s pokozkou alebo v jej tesnej blizkosti je otrasny a da sa vypnut iba po naparovani s telefonom a aj to len priamo z telefonu (toto treba opakovat pri kazdom zapnuti Wand/hlavice)
- Spokojnosť
Strašné sa jej to pačilo po prsiach.
Žena bola veľmi spokojná.
Kúpila som ho kamarátke ako darček a bola nadšená ,hneď ako HK zapla na ňu zabíjal sexi displej ,má perfektný hladký povrch ,je vodotesný a ma veľa možností voľby vybrovania. Vysoko hodnotím a ďakujeme Pinka a Žužu
- Pracant
Front Row Purple s dvojitým silikónom 22 cm
Pridané: 9. januára 2024
(naposledy upravené 9. januára 2024)
Zakúpený v Ružový slon
- Veľmi kvalitný produkt odporúčam
- Appka
- Kvalitné prevedenie
- Silny
- Trosku viac hlucny
- Kvalitné prevedenie
- Konečne silne vibracie
- Cestovné púzdro pôsobí z lacného materiálu
- Nie je vodotesný
Masážna hlavica Le Wand je naozaj kvalitný doplnok. Disponuje širokým spektrom režimov a dostatočne silnými vibráciami. Obe pohlavia si tento doplnok pochvaľujeme :)
- Aplikácia výrazne rozširuje funkcie
Adore Grab´n´Go II
Pridané: 6. januára 2024
(naposledy upravené 6. januára 2024)
Zakúpený v Ružový slon
- Príjemný material
- Je hlučnejší
- Výborný na všetky časti tela
- Bohužiaľ nesplnilo očakávanie aké som mala po recenziách iných neviem prečo ale mne to nerobí absolútne nič asi nie som na klitorialny vibrátor neviem :-( skúsim ho ešte párkrát používať a uvidím. Zatiaľ som sklamaná :(
- Dobrý pre začiatočníkov
- Viacero stupňov
- Viacero využití
- Vydrží dlho na 1 nabitie
- Pre začiatočníkov je vhodný ale pre skusenejších by som doporúčila skor niečo dlhšie
Celkovo som spokojná s produktom, účel plní
- Partnerke nevyhovuje... rezonujú plasty pri vybraciach a dosť hlučne čiže diskrétnosť minimálna
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »