Najnovšie recenzie zo sekcie Vibrátory
Veľmi dobrý, aplikácia super funguje.. veľká spokojnosť
- Je malý, padne do ruky
Na erotickú masáž sa dá použiť len najnižšia rýchlosť a aj tá je dosť silná. Ďalšie dve rýchlosti sú až príliš silné. Skôr spôsobujú bolesť ako potešenie.
Štyri vibračné vzory idú len na maximálnu rýchlosť.
Na erotickú masáž nepoužiteľné.
Na klasickú masáž malé.
Neodporúčam
- Príjemný na dotyk
- Vibrácie sú fakt intenzívne
- Produkt je nad moje očakávanie
- Super cena
- Teošku viac hlučnejší
Objednávala som 1x niečo takéhoto štýlu na spestrenie hrátok v posteli no som neskutočne prekvapená a nadmieru spokojná cena je primeraná k produktu produkt je neskutočný a určite si tu nájde každý svoju obľúbenú hračku my už svoju máme a verím že keď sa budeme znova nudiť a chcieť vyskúsať niečo nové určite to bude v tomto obchode
Sexy Elephant Adore G Vibe
Pridané: 29. novembra 2023
(naposledy upravené 29. novembra 2023)
Zakúpený v Ružový slon
- je super orgazmus do 3 min
- veľmi kvalitný a nepriľnavý povrch, nezachytáva prach
- vibrácie v rúčke takmer neciteľné
- tlačidlá + a - umožňujú pohodlné prechody v intenzite
- skutočne výkonné vibrácie
- mäkký a ohybný krk hlavice
- oproti "hračkárskym" wandom trošku ťažší, ale to je daň za kvalitu a výkon
Funguje výborne, je malý, pekne sadne do ruky, pekné dizajnové balenie, súčasťou balenia bol konektor na nabíjanie.
Rýchle nabíjanie na základe diódy.
Kúpila som si ho na základe dobrých recenzií od kamarátok.
Pomer cena vs výkon - som nadmieru spokojná, dajú sa zohnať aj dvojnásobne drahšie, ale na začiatok ideálne ☺️
- Velkost akurat do kabelky
- Vhodny pre zaciatocnicky
- Malý a výkonný
- super
- Odporúčam ženám, ktoré sú menej citlivé tam dole.
- Je veľmi silný, nesedi mi. Mám aj Satisfyer a ten je pre mna oveľa lepší. Aj tie veľké ustocka som si myslela že budú super, ale je to na mna zbytočne veľké.
- viac moznosti vibrovania
- dobry material
- nabijaci kabel nenabijal, no dal sa v podstate jednoducho rozobrat/opravit
- Mega vec pre ženu stačí necelá minúta a je to
Čakal som veľa za tie peniaze a dostal som ešte viacej, žena je zakaždým spokojná a keď je spokojná ona tak aj ja som veľmi spokojný. Výsledok je priam dokonalý musí sa s toho ešte pár desiatok minút spamätať. Odporúčam
silný, spoľahlivý, dlho vydrží
Na jeho veľkosť prekvapujúco výkonný.
šikovný a tichý
Dlho som o takejto hračke premýšľala a urobila som dobre že som si ju kúpila. Splnila moje očakávania a ja ju môžem len odporučiť .
Lelo Sona 2
Pridané: 16. novembra 2023
(naposledy upravené 16. novembra 2023)
Zakúpený v Kondomshop
- Vodeodolnosť
- Tichý chod
- Krásny dizajn
- Výber programov
Povinná výbava každej ženy bez debaty!
Mám podobné hračky ,tak som očakávala samozrejme podobný výkon a zážitok ... Ach ,ako veľmi som sa mýlila ! :)))) Sona 2 je neskutočná" kamoška" . Verná a nezradí :))) skvelo sa hodí aj do páru aj o samote . Intenzita orgazmu sa nedá opísať len tak slovami . Treba si to jednoznačne zažiť ! V pláne je aj jej sestra Lelo Sila , myslím si ,že ani s jednou to nebude krok vedľa . Ženy ,dámy ...neváhajte a zaobstarajte si tento skvost .
A milí muži ,doprajte svojim ženám takúto rozkoš a užívajte si slastné pohľady ,úsmevy a vyvrcholenia spolu s nimi . :))) Lelo vie čo robí !
- Brutálna spokojnosť
- Príjemný ma jemnú masáž, relaxovanie, ale taktiež dokáže navodiť poriadny orgazmus
- Rôzne stupne intenzity
- Viac druhov vibracii
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »